Аніта Луценко розповіла, в якій країні її дочка піде у перший клас

Фітнес-тренерка Аніта Луценко зараз, як і мільйони українських жінок, тікаючи від війни, змушена була поїхати з дитиною за кордон. Зараз Аніта разом із 6-річною донькою Мією перебувають у Великій Британії, у Лондоні. І саме у цій країні дівчинка піде у школу, у перший клас. Але це не викликає захоплення і щастя у Луценко – адже вона воліла б, щоб її дитина навчалася вдома, в Україні.

дівчинка в шкільній формі
Донька Аніти Луценко 6-річна Мія

Своїми думками Аніта Луценко поділилася в Інстаграм:

«Я вирішила, що в перший клас Мія має піти в школі в Британії. Для мене завжди було дуже важливо почати і закінчити в одній школі з тими самими друзями, це мій вдалий досвід і я завжди цього прагнула для Мії. Це було найголовніше останні роки приготувань до школи… але все в урну…сказати , що я зла, це нічого не сказати….вкрасти в дитини 1 вересня - без рідних поруч - це …

Але ми всі з вами багато матюків знайдемо щодня на цю паРашу… (я сподіваюсь що Мія почне в Британії , а закінчить школу в Україні - дуже вірю - цим і живу)

Я обрала те, що вважаю за важливе. Мою доню. І мій світ зараз навколо неї. Сподіваюсь все буде ОК.

А я завжди поруч… хоч би й війна… хоч би… не вдома і не з близькими людьми…»

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Аніта Луценко не любить багато розповідати про особисте життя, особливо про чоловіка - навіть не з'являється з ним разом на публічних заходах.

Фото: Інстаграм