Андрій Данилко прокоментував довічну заборону на в’їзд до ОАЕ

Донедавна Андрій Данилко навіть не знав, що він у «чорному списку» ОАЕ.

Нещодавно численні ЗМІ писали про те, що Андрію Данилку довічно заборонили в'їжджати на територію ОАЕ. Начебто таке рішення влада Еміратів ухвалила після виступу артиста на корпоративі в Дубаї в 2022 році, під час якого він висловлював свою проукраїнську позицію, а причиною заборони назвали «розпалювання міжнаціональної ворожнечі».  

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка / Андрій Данилко зі своєю сценічною мамою

Донедавна Данилко навіть не знав про свій «бан», але отримав підтвердження з власних джерел і вирішив розставити крапки над «і». По-перше, виступав він не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. По-друге, офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ не вказана в жодному документі.

«Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів — це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти», — коментує Андрій Данилко.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка зі своєю сценічною мамою
Вєрка Сердючка зі своєю сценічною мамою
Вєрка Сердючка зі своєю сценічною мамою

Як кажуть, не ОАЕ єдиними, тож VERKA SERDUCHKA не засмучується та готується й надалі збирати повні зали по всьому світу, підтримувати Україну та висміювати російських пропагандистів.

Також читайте - Данилко розповів, як росіяни спробували його виставити психічно хворим.
 

Фото: пресслужба