30-річна Нур Альфалла вперше показала сина від 83-річного Аль Пачіно

30-річна американська кінопродюсерка кувейтського походження Нур Альфалла, кохана дівчина 83-річної голлівудської зірки Аль Пачіно, вперше наважилась показати 6-місячного сина Романа. Фотосесія з’явилася на сторінках арабського Vogue. 

«Стати мамою, чесно кажучи, це більше, ніж я могла собі уявити. Роман став найбільшим даром від Бога, у тисячу разів кращим, ніж я коли-небудь думала, що він буде», - каже Нур Альфалла. 

У розмові з Vogue Arabia Альфалла розповідає про материнство, першу зустріч з Аль Пачіно та прем’єру свого дебютного повнометражного фільму «Маленька смерть» на Sundance. 

Нур Альфалла
Нур Альфалла з сином від Аль Пачіно

В інтерв’ю Vogue Нур Альфалла розповіла про історію знайомства з легендарною кінозіркою Аль Пачіно та початок їхнього роману. Зустріч відбулась на одній з вечірок у Лос-Анджелесі, але зблизились вони трохи пізніше, під час пандемії. Як виявилось, жили на сусідніх вулицях, тож почали ходити один до одного в гості під час локдауну.

Свої стосунки Нур Альфалла та Аль Пачіно офіційно не оформили, лише врегулювали всі питання щодо опіки над сином. Хлопчик Роман живе з матір’ю, але батько бере участь в його вихованні і ухваленні доленосних рішень.

Нур Альфалла з сином
30-річна Нур Альфалла вперше показала сина від 83-річного Аль Пачіно
Нур Альфалла
Нур Альфалла з сином Романом Пачіні
Нур Альфалла
Нур Альфалла
Нур Альфалла
Нур Альфалла

Читайте також - Міранда Керр вчетверте стала мамою.

Фото: Інстаграм