Віталій Козловський вперше одружився

6 березня, свій день народження святкує співак, а нині військовослужбовець Віталій Козловський.  У ексклюзивному інтервʼю для “ЖВЛ представляє”, яке виходить по будням в ефірі “Сніданок з 1+1”, співак розповів про зміни в особистому житті.

Віднедавна Віталій Козловський офіційно одружений, але ім'я коханої поки що приховує.

“На все свій час і я думаю, що це достатньо інформації для того, аби зрозуміти, чим і як я зараз живу. Вона в мене свідома дуже. Все, що від душі, воно щире і надовго. Я вірю в це і хочу, щоб так було”, - розповів співак.

Віталій Козловський зізнався, саме в дружині знайшов те, що шукав роками.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

“У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде!”

Пропозицію співак зробив спонтанно, та одразу ж пара розписалась.

“Нікого не попереджували. В родинних групах були відправлені фотографії рук з обручками.Всі були в шоці. Мама дуже зраділа. У моєму житті зараз все спонтанно. Мені здається, спонтанність - сестра щирості”, - зазначив Віталій Козловський.

Віталій Козловський каблучка
Віталій Козловський вперше одружився
Віталій Козловський показує каблучку
Віталій Козловський вперше одружився

Читайте також: актор Костя Войтенко планує вдруге одружитися. А також Роман Міщеряков збирається до РАГСу.